Verlichtingscontrole

Veiligheid, energiebesparing en comfort in de door u gewenste sfeer!

Sfeerverlichting

Creëer lichtscènes

Als we alle armaturen in de ruimte op een specifiek lichtniveau instellen, kunt u bij iedere gelegenheid een andere sfeer oproepen als u dat wilt.

Selecteer de scène

Met één druk op de knop wordt de geselecteerde setting uitgevoerd, waardoor de perfecte sfeer voor dat moment opgeroepen wordt. Denkt u hierbij aan lezen, relaxen of entertainment.

Touchscreen en schakelaars

Het bedienen van een lichtscène of het dimmen van een bepaalde lamp kan zowel met de lichtschakelaar als via uw touchscreen. Ideaal om bijvoorbeeld vanuit uw luie stoel een film te starten. Het licht dimt dan automatisch naar ‘filmstand’.’.

Totale verlichtingscontrole

‘Alles uit’ was nog nooit zo makkelijk

Het is niet nodig om alle ruimtes na te lopen om te checken of de verlichting uit is. Het systeem zorgt ervoor dat alles uit is en laat dit op het touchscreen zien. Wilt u het licht uitdoen bij uw kinderen om 19.30 uur? Dat regelt u met één druk op de knop.

Aanwezigheidssimulatie

Als u de vakantiemodus indrukt, ‘speelt’ het verlichtingssysteem het leefpatroon van de afgelopen twee à drie weken af. Dus als ’s morgens om 9.00 uur het licht eerst in de slaapkamer, dan in de badkamer en daarna in de gang aangaat, wordt dit gesimuleerd.

Koppeling beveiliging

Bij een alarmmelding kan het lighting control systeem de verlichting laten flashen (flikkerend aan/uit) zodat voorbijgangers gealarmeerd worden.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?