Vacature Domotica -en audio/video monteur

Wij zoeken:
De Opera Domotica is bijna 20 jaar actief op het hoogste niveau binnen de Domotica branche. Dat lukt ons o.a. doordat we echte vakmannen in dienst hebben. Momenteel hebben wij 1 vacature openstaan; Domotica -en audio/video monteur. Pas jij binnen onderstaande profiel? Laat het ons dan weten.

Een zelfstandig werkende, gedreven persoon die het gehele project in beeld heeft, installeert en aangesloten voorbereidt voor de programmeur.

Functie eisen:

– Een afgeronde opleiding MBO 3 of 4 richting Elektro- & Installatietechniek
– Bereid tot het volgen van opleidingen en cursussen
– Een proactieve houding
– Flexibele instelling
– Klantvriendelijke en klantgerichte houding en communicatie
– In het bezit van rijbewijs B

Wij bieden:

– Mogelijkheden om je binnen ons bedrijf verder te ontwikkelen
– Een informele werksfeer
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. opleidingsmogelijkheden en collectieve verzekeringen.
– Ruime mate van vrijheid en verantwoordelijkheid

Ben je ambitieus genoeg om deze rol binnen ons bedrijf in te nemen? Stuur je motivatie + CV naar info [at] deoperadomotica.nl of nog makkelijker, laat je gegevens achter via het contactformulier onderaan de pagina.

MBO BBL stage Electrotechniek/Installatietechniek

Wij zoeken:
Gedurende het jaar hebben wij verschillende stageplaatsen beschikbaar voor MBO studenten. Heb je interesse om bij ons team aan te sluiten en een toffe stageperiode tegemoet te gaan? Laat dan zeker een bericht achter en dan nemen we content met je op.

Stuur je motivatie + CV naar info [at] deoperadomotica.nl of nog makkelijker, laat je gegevens achter via het contactformulier onderaan de pagina.

Indruk van onze projecten:

Wie zijn wij?

De Opera Domotica is een van de meest toonaangevende domotica specialisten van Europa. wij leveren een totaalconcept dat een zeer waardevolle aanvulling kan vormen op ontwerp- en interieurvoorstellen. Waarbij het gebruiks- en bedieningsgemak voor de eindklant altijd voorop staan. Wij vertalen complexe techniek naar eenvoud.

Wij zijn succesvol omdat we altijd uitermate goed luisteren naar onze klanten. Onze klanten vinden gebruiks- en bedieningsgemak erg belangrijk. Dat zijn daarom precies de pijlers waarop wij ons bedrijf gebouwd hebben: domotica totaalconcept en Easy Access.

Hoe zijn wij succesvol?

Beste Home cinema
> € 120.000,00

Beste Domotica systeem
> € 290.000,00

Beste Domotica Showroom

Beste Domotica lichtplan

Solliciteren?

De Opera Domotica
Gemullehoekenweg 59
5062 CA Oisterwijk
Postbus 217
5060 AE Oisterwijk

info@deoperadomotica.nl
Tel: +31 (0)13-5299610

Solliciteer direct!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?