Showroom De Opera Domotica

Een complete presentatie van alle denkbare mogelijkheden die hedendaagse domotica/home automation te bieden heeft.Voor de bediening een complete lijn aan touchscreens van klein en compact tot groot en allesomvattend werkend te ervaren in een ‘live’ omgeving.

Landgoed De Wielewaal

Je kunt het haast niet missen, het landgoed de Wielewaal staat te koop. Het landgoed staat beter bekend een van zijn vorige eigenaren; Frits Philips. De huidige eigenaar vroeg De Opera Domotica een high-end huisautomatisering – domoticasysteem te installeren. We richten o.a. de beveiliging, audio-video, verlichting in.

Domotica villatuin “World of color”

De opdracht was het implementeren van high end huisautomatisering / domoticasysteem waarin klimaat, verlichting, beveiliging naadloos geïntegreerd is. Het project heeft de naam “World of Colour” gekregen en wist in juni 2016 een CEDIA Award in de wacht te slepen, waar we met gepaste trots op terugkijken.

Domotica Dream home

De klant vroeg om een high end huisautomatisering – domoticasysteem met daarin de nieuwste technieken verwerkt. Er diende een hoogwaardig multiroom audio & video systeem geïnstalleerd te worden met een zeer goede geluidskwaliteit. Eenvoud van bediening en een toekomstgericht systeem waren de uitgangspunten.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?