Architect

Bent u architect en op zoek naar een domoticaspecialist die u en uw klant(en) optimaal kan ondersteunen en adviseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

 

Beleving

U kunt zelf maar ook uw klanten bij ons laten beleven wat er anno nu allemaal mogelijk is op het gebied van lichtsturing, audio en video. Onze recent vernieuwde showroom staat daarvoor tot uw beschikking. Vanzelfsprekend adviseren we u en/of uw klant(en) uitgebreid over de mogelijkheden en demonstreren deze ook ter plekke.

 

Uw klant staat centraal

Wij lopen als het ware vanaf de poort als ‘bewoner’ door het huis heen en richten van daaruit het systeem in. We denken vanuit de wensen van uw klant en kijken hoe we daar optimaal invulling aan kunnen geven.

 

Esthetiek

De systemen en bedieningspanelen waar De Opera Domotica mee werkt zien er esthetisch verantwoord en eenduidig uit.

 

Projectbegeleiding en -documentatie

Onze ontwerpers werken op basis van uw CAD-tekeningen. We stemmen zo locaties en leidingwerk nauwkeurig met u af. Ook leveren we op kleur gecodeerde kabelschema’s aan de elektrotechnisch installateur aan. Ten slotte begeleiden we iedere bouwprofessional waar nodig gedurende het hele bouwproces.

 

Maatwerk en Plug&Play Domotica

Naast onze maatwerkoplossingen bieden wij ook een mogelijkheid tot het installeren van een plug&play domoticasysteem, namelijk Crestron Home. Dit eenvoudige domoticasysteem is binnen één dag geprogrammeerd en biedt daarvoor veel mogelijkheden voor uw opdrachtgevers. De kwaliteit die u van Crestron gewend bent in een eenvoudiger en daardoor ook zeer betaalbaar jasje.

Wilt u dit graag zelf ervaren? Bel of mail ons voor een vrijblijvende – en inspirerende! – afspraak!

design schakelaars basalte

Benieuwd wat De Opera Domotica voor u kan betekenen?