Al 19 jaar het hoogste niveau

De Opera Domotica bestaat al meer dan 19 jaar en is op alle domoticagebieden actief. Wij voeren de regie over het geheel en zijn daarnaast erkend vakspecialist op het gebied van audio/video, wellness integratie en high security. Daar waar nodig werken wij samen met andere specialisten met als doel: u het allerbeste bieden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan advies over licht, beveiliging en akoestiek.

Cedia awards

Onze dienstverlening is wereldwijd diverse malen erkend door de CEDIA. Verschillende projecten werden over de afgelopen jaren bekroond met een CEDIA award.

Best integrated home 2011 (highly commended)

cedia-awardWe vinden het belangrijk dat techniek in de woning en het interieur wordt geïntegreerd. Audio en video kunnen een bout statement zijn in een ruimte, maar kunnen ook subtiel worden weggewerkt. Binnen dit project (Modern Home) hebben we alle Domotica afgestemd op het interieur en volledig geïntegreerd in de woning.

In 2011 grepen we helaas naast de hoofdprijs, maar waren absoluut trots op de titel highly commended in categorie “Best integrated interior tot 120.000 euro”. Ook in de categorie “Best Media Room” (tot 16.500 euro) waren we in dit jaar finalist.

Best integrated home 2012 (finalist)

 In de categorie tussen 120.000 en 290.000 euro waren we finalist.       Verschillende projecten uit alle hoeken van de wereld waren genomineerd   en vormden en sterk deelnemersveld. De luxe gezinswoning behoorde tot   de top 3 projecten binnen de bovengenoemde categorie.

Best integrated home 2013 (winner)

 In de categorie 280.000 euro en hoger werd De Opera Domotica uitgeroepen tot winnaar. Het project Dream Home werd verkozen tot “Best Integrated Home”. Destijds was dit een zeer uitdagend project en liep ver vooruit op zijn tijd.

Best showroom 2015

Voor wie bij ons in de showroom is geweest weet hoeveel energie dat wij ieder jaar steken in de presentatie van onze showroom. In onze showroom vind je een beleving van het hoogste niveau. samen met interieurontwerper Kees van Strijdhoven hebben we een beleving weten te creëren die ongeëvenaard is. Een prachtige integratie van de laatste Domotica, Home Cinema en interieur vind je hier terug. Niet voor niets won de showroom (project discover your senses) de CEDIA awards voor “Best Showroom”.

Zeer recent hebben we onze showroom vernieuwd en de beleving naar het meest exclusieve niveau gebracht. Wilt u dit ervaren? Kom dan langs in onze showroom. Een bericht vooraf waarderen we. Dit kan via: contact.

Best lighting scheme 2016

High end huisautomatisering / domoticasysteem waarin klimaat, verlichting, beveiliging naadloos geïntegreerd is. Het project heeft de naam “World of Colour” gekregen en wist in juni 2016 een CEDIA Award in de wacht te slepen.

Door de grote raampartijen van de villa is de tuin vanuit verschillende standpunten zichtbaar. Om een optimale beleving van de villatuin te creëren is de Opera Domotica ingeschakeld.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?