Awards

CEDIA staat voor Custom Electronic Design & Installation Association. De internationale top van de domoticabedrijven wereldwijd is aangesloten bij CEDIA en CEDIA is tevens de organisatie achter de jaarlijkse uitreiking van de ‘Oscars’ van de domotica. www.cedia.org

Wij zijn trots en blij dat we de afgelopen jaren diverse malen genomineerd zijn voor de CEDIA Awards en deze ook meerdere keren – in de hoogste categorieën! – gewonnen hebben. Deze awards zijn namelijk zeer waardevolle erkenningen van onze kwaliteit.

Best Lighting Scheme 2016

Met het project World of Colour won De Opera Domotica de CEDIA Award in de categorie Best Lighting Scheme. De Opera Domotica droeg zorg voor een optimale beleving van de grote villatuin behorend bij een prachtige villa.

De-Opera-Domotica-Website-awards-2016
domotica in de tuin

Best Showroom 2015

Beleving die u met niets anders kunt vergelijken. De optimale integratie van domotica, Home Cinema en interieur. In 2015 wonnen we de CEDIA Award voor Best Showroom.

Zeer recent hebben we onze showroom vernieuwd en de beleving naar een nog hoger niveau gebracht. Wilt u dit zelf wel eens ervaren? Kom dan langs in onze showroom. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak

CA2015-Best-Lighting-Scheme-WINNER

Best Integrated Home 2013 (winner)

De Opera Domotica won met zijn ongekend onderscheidende project Dream Home de CEDIA Award Best integrated home 2013 in de categorie EUR 280.000 en hoger.

De-Opera-Domotica-Website-awards-2013

Best Home Cinema 2013 (winner)

Het project Dream Home viel maar liefst twee keer in de prijzen en won de CEDIA Award Best Home Cinema 2013 in de categorie EUR 120.000 en hoger.

De-Opera-Domotica-Website-awards-2013
Domotica for the ultra rich

Best integrated home 2012 (finalist)

In de categorie tussen 120.000 en 290.000 euro waren we finalist. Verschillende projecten uit alle hoeken van de wereld waren genomineerd  en vormden en sterk deelnemersveld. De luxe gezinswoning behoorde tot de top 3 projecten binnen de bovengenoemde categorie.

CA2012-Best-Integrated-Home-Finalist

Best integrated home 2011 (highly commended)

We vinden het belangrijk dat techniek in de woning en het interieur wordt geïntegreerd. Audio en video kunnen een bout statement zijn in een ruimte, maar kunnen ook subtiel worden weggewerkt. Binnen dit project (Modern Home) hebben we alle Domotica afgestemd op het interieur en volledig geïntegreerd in de woning.

In 2011 grepen we helaas naast de hoofdprijs, maar waren absoluut trots op de titel highly commended in categorie “Best integrated interior tot 120.000 euro”. Ook in de categorie “Best Media Room” (tot 16.500 euro) waren we in dit jaar finalist.

CA2011-Best-Integrated-Home-highly-commended

Benieuwd wat De Opera Domotica voor u kan betekenen?