Basalte

Basalte lichtschakelaar en thermostaat

De tijd dat techniek in huis een doorn in het oog was laten we ver achter ons. De afgelopen jaren zijn er schitterende producten op de markt gekomen die niet misstaan in een kunsthal. Het is de bedoeling dat techniek naadloos wordt geïntegreerd in het interieur of zelfs een chic interieur item vormt. Basalte verovert momenteel de Domotica wereld met een prachtige lijn aan producten. Zo hebben zij verschillende oogstrelende ontwerpen voor o.a. lichtschakelaars, bewegingsmelders, intelligente thermostaten en audiosystemen.

basalte deseo thermostaat

Wat maakt Basalte zo bijzonder?

Het merk Basalte ademt design en kwaliteit. Dat ziet je vooral terug in de gekozen materialen. De schakelaars en thermostaten zijn bijvoorbeeld beschikbaar in verschillende metaalsoorten, zoals het bijzondere gunmetal. Aan iedere ruimte en interieur is gedacht, want de producten komen in verschillende kleuren en materialen. Dat maakt ze geschikt voor toepassing op ieder oppervlak en zorgen zo voor de finishing touch in ieder interieur.

Wil je de producten zelf zien en ervaren? In onze showroom hebben we naast een geheel assortiment schakelaars ook geïnstalleerde producten te zien en ervaren.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?