Gun uzelf het comfort van het allerbeste domoticasysteem tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

High end domoticaspecialist Crestron heeft een nieuw ‘plug and play’ domoticasysteem ontwikkeld: Crestron Home. ‘Het neusje van de zalm’ in domoticaland is daarmee nu ook voor een breder publiek toegankelijk. Wacht daarom niet langer en kies ook voor ultiem gemak en wooncomfort. U verdient het.

Met Crestron Home maakt u uw dromen waar. U profiteert van de knowhow en geniet van de topkwaliteit van Crestron – de domotica-autoriteit wereldwijd! – tegen een alleszins redelijk bedrag. Tel daarbij op, dat uw nieuwe domoticasysteem geprogrammeerd en geïnstalleerd wordt door De Opera Domotica: de Crestron-specialist van Nederland. Dan weet u dat het meer dan goedkomt en dat u alleen nog maar hoeft te genieten. Dus…waar wacht u nog op?

“Crestron Home is gewoonweg het beste wat je voor circa EUR 5.000 in je huis kunt stoppen”
Jacco Troost, directeur-eigenaar De Opera Domotica

Waarom Crestron Home

Met Crestron Home geeft u sturing aan beveiliging, verlichting, klimaat, beeld en geluid in uw woning. De voordelen van Crestron Home zijn legio. We sommen ze graag even voor u op:

Zeer gebruiksvriendelijk
Crestron = gebruiksvriendelijkheid. De overzichtelijkheid en heldere lay out van de bediening op schermen en panelen laten niets te wensen over.

Draadloos domoticasysteem
Crestron Home is een draadloos plug and play domoticasysteem. We hoeven dus geen grote infrastructurele werkzaamheden bij u thuis uit te voeren. We installeren alleen schakelaars en diverse sensoren (bijvoorbeeld voor de klimaatcontrole). Omdat het systeem draadloos is, kunt u ook makkelijk andere ruimtes meenemen in het systeem. Denk hierbij aan de buitenruimte, een apart kantoor of zelfs een tweede huis. Daarbovenop is dit systeem ook heel makkelijk te realiseren in bestaande woningen.

En niet te vergeten...

Zeer geschikt voor appartementen en penthouses
Het systeem is draadloos en daarmee ook zeer geschikt voor appartementen en penthouses. Het op afstand bedienen van uw zonneschermen en de klimaatcontrole is met Crestron Home supereenvoudig.

Snelle installatietijd
We hebben het systeem in maximaal twee dagen voor u geprogrammeerd/geconfigureerd. Als we de installatiewerkzaamheden en het testen bij u thuis daarbij optellen, kunt u ervan uitgaan dat u binnen een week van uw nieuwe domoticasysteem kunt genieten.

U bent in control
Wilt u de bediening wijzigen of anders inrichten? Geen enkel probleem. U kunt zelf configureren en knoppen andere functies geven als u dat wilt. U bent in control. Dit is uniek aan het Crestron Home domoticasysteem.

Moeilijk te hacken
Het Crestron Home netwerksysteem draait lokaal, achter een beveiligd netwerk en is daarom uiterst moeilijk te hacken. Zeker in relatie tot cloud-gebaseerde Domoticasystemen. Een hele geruststelling.

Aantrekkelijke prijsstelling
Voor een Crestron Home domoticasysteem betaalt u een bedrag van EUR 4.000 tot EUR 7.000, afhankelijk van de eigenschappen van uw woning en de wensen die u heeft. Dit is een heel stuk minder dan wat u zou betalen voor een maatwerk Crestron domoticasysteem, dat volledig gepersonaliseerd is. Met Crestron Home kiest u voor Crestron-kwaliteit in een eenvoudiger en daardoor zeer betaalbaar jasje.

Plan een afspraak in onze showroom