Partners Opera Domotica en ORBIT

High end Domotica & verlichting

Woon- en lifestylemagazine ‘the art of living’ organiseerde het laatste weekend van maart voor de eerste keer hét woon- en lifestyle event waar high end particulier en professional tot elkaar kunnen ontmoeten.

Samen met partner en producent van zeer hoogwaardige & innovatieve verlichting ORBIT waren ook wij aanwezig op dit mooie event. Domotica en verlichting zijn een match made in heaven. Zeker wanneer producten naadloos worden geïntegreerd in het interieur. Zichtbare kabels zijn met de juiste investering verleden tijd. Dat demonstreerden wij samen in de stand, die overigens erg sfeervol was ingericht door Huis van Strijdhoven.

high end verlichting
high end verlichting

DALI aanstuurbare lichtlijn

In de verlichtingsbranche breekt een nieuwe tijdperk aan. De komst van 48V zorgt ervoor dat verlichting op basis van gelijkspanning wordt aangestuurd. Voor mensen die gevoelig zijn voor draadloze is dit een verademing, het betekent namelijk minder 230V bekabeling en electromagnetische velden. De Highlight van onze stand was dan ook de DALI aanstuurbare 48V lichtlijn die bestaat uit een lichtstrip, inbouwspots of hangspots.

Nieuwsgierig naar deze nieuwe lichtlijn of andere producten? Informeer dan zeker even bij ons of ORBIT lighting.