Crestron en Sonos integratie: een goed huwelijk?

Integratie Crestron en Sonos

Op de CEDIA EXPO 2016 in Dallas werd het al aangekondigd, een samenwerking tussen Crestron en Sonos. Crestron is de marktleider op het gebied van maatwerk home automation en Sonos leidt de markt van geluidsystemen. Volgens ons dan ook een gelukkig huwelijk.

Wat brengt dit huwelijk de gebruiker?

Aan de integratie van beide merken zijn flink wat voordelen verbonden. Zeker wanneer je beide merken al gebruikt. Of je nou het geluidsysteem in één ruimte of voor een heel landgoed wilt aansturen, je regelt het allemaal in één app, de Crestron App. Deze app installeer je eenvoudig op je telefoon, tablet, smartwatch of ander touchscreen. In iedere ruimte zet je de gewenste sfeer neer met een op maat gemaakte playlist met een bijpassend volume. Tijdens het kijken van een film in de mediaroom zet je eenvoudig een slaapliedje op in de kinderkamer.

Crestrons Scenes gaat nog verder. Aan ieder moment van de dag is muziek te koppelen. Denk aan wat loungemuziek tijdens een borrel in de tuin of een jazzplaat om mee wakker te worden. Het wordt allemaal gepersonaliseerd naar jouw wensen.

De toekomst

We geloven zeker dat gebruikers veel plezier gaan beleven aan de integratie. Het zijn twee partijen die veel geld steken in productontwikkeling en innovatie. Het huwelijk kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Het betreft een integratie die vanaf eind oktober 2016 is in te richten. Gebruikers moeten nog even geduld hebben, maar worden rijkelijk beloond. Beiden merken zullen er alles aan doen om je de perfecte beleving in en rondom het huis te bezorgen. Ook zullen systemen door Domotica steeds slimmer worden.

Kortom, een mooie ontwikkeling en een waardevol onderdeel van een slim huis.