Breaking News: lancering Crestron Home

Dit voorjaar lanceert Crestron zijn nieuwste ‘plug and play’ domoticasysteem: Crestron Home. Het Crestron Home systeem bestaat uit high-end hardware van Crestron waardoor Domotica eenvoudig en snel te configureren is. Voor een vrijstaande woning is de sturing van licht, klimaatcontrole en (multiroom)audio bijvoorbeeld in één dag te programmeren.

Dit nieuwste systeem van high end domotica-ontwikkelaar Crestron is dan ook voor ú beschikbaar en kent naast een snelle configuratie nog vele voordelen.

Waarom Crestron Home?

Binnen 1 dag te configureren

1 Afstandsbediening voor al uw apparatuur

Supersnel in gebruik (OS3 in plaats van OS2)

Uiterst heldere user interface

U kunt zelf foto’s van verschillende ruimtes uploaden voor optimale herkenbaarheid van alle ruimtes

Switchen tussen meerdere huizen is ook mogelijk

Ongekend goede gebruikservaring

Een topsysteem voor een redelijke prijs

Integratie met verschillende merken zoals Sonos

Kippenvel gegarandeerd

Wilt u ook genieten van het gemak en comfort dat een domoticasysteem biedt? Van het bedienen van audio/video, alarm, verlichting en temperatuur met een simpele druk op de knop? Dat kan. De Opera Domotica heeft ruim 20 jaar ervaring in maatwerk Domotica, is gerenommeerd dealer van Crestron en informeert u graag.

Kom langs op onze stand (D1.62) op de Eigen Huis Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht (15-17 maart 2019). Of beter nog: vul nu meteen ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak met u te maken in onze showroom. Kippenvel gegarandeerd!

Vragen of interesse?