De Opera Domotica op Excellent Woonbeurs Rotterdam

20.000m² aan wooninspiratie

Verschillende malen werd de Excellent beurs tot “mooiste woon- en lifestyle evenement van Nederland” uitgeroepen. En niet geheel onterecht. Er wordt maar liefst 20.000m² ingericht met de meest prachtige ontwerpen, de snelste auto’s en de laatste trends op woongebied. Meerdere malen stond De Opera Domotica op deze lifestylebeurs. Ieder jaar inspireren we bezoekers met de laatste ontwikkelingen op het gebied van domotica/huisautomatisering.

Ook dit jaar zijn we van 6 t/m 9 oktober in Rotterdam aanwezig. Samen met interieurontwerper Eric Kant zijn we aanwezig als exposant. We hebben een prachtige showroom ingericht waar we bezoekers laten ervaren wat er gebeurt als design en techniek volledig samenkomen.

Wat kunt u bij ons zien?

Genieten van het comfort en bedieningsgemak van ‘state of the art’ domotica-oplossingen. Waarbij veiligheid en zekerheid geborgd zijn. Dat klinkt misschien nog wat ontastbaar. Het is ons doel om u te laten ervaren wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot bijvoorbeeld de beveiliging van een woning, high-end mediarooms en het vergroten van comfort in huis door huisautomatisering. Genoeg reden om u te laten verrassen door een eenvoudige druk op één van onze knoppen.

Netwerken op sfeervol event

Op de Excellent Woonbeurs Rotterdam hoeft u zich geen moment te vervelen. Ieder jaar lopen bezoekers weer vol nieuwe ideeën het gebouw uit. Daarnaast is het een uitstekend moment om ook aan uw netwerk te werken.

Bent u van plan om de beurs te bezoeken? Laat het ons weten of loop langs bij onze showroom voor een praatje. U vindt ons bij het “Ibiza House” van Eric Kant.