Domotica

Verlichtingscontrole

U bent op zoek naar een Domotica specialist? Wilt u bijvoorbeeld uw verlichting in en om uw huis bedienen met uw smartphone? Uw favoriete lichtscène met uw eigen touchscreen selecteren? Of wilt u de veiligheid van tuin- en schrikverlichting, die u makkelijk met uw touchscreen bedient? Het kan allemaal. De mogelijkheden van slimme verlichting zijn nagenoeg oneindig. Wij adviseren u graag.

Audio- en videobediening

Muziek, video’s, en foto’s kunt u in diverse ruimtes oproepen. Uw computers, laptops en iPods kunnen overal dezelfde muziek ontvangen en weergeven. Met één bediening controleert u alles. U kunt hiermee in uw muziekcollectie zoeken, de temperatuur van de verwarming aanpassen, de verlichting bedienen en de poort van uw huis openen. En als er aangebeld wordt? Dan wordt de muziek automatisch ‘gemute’ of de film of het televisieprogramma automatisch op pauze gezet.

Integratie beveiliging

Poortbediening
Bij bezoek ziet u automatisch het beeld van de intercom bij de poort. U bedient vervolgens de poort met uw Crestron touchscreen paneel.

Camerabewaking
Betreedt een ongewenste bezoeker uw perceel? Dan gaat meteen het alarm af en wordt het betreffende deel van uw tuin weergegeven op zowel de televisies als de touchscreens.

Beste Domotica systeem

Best Integrated Home 2013

Integratie in het interieur

TV-liften
De Opera Domotica kan liften realiseren die LED-schermen uit de vloer of het plafond laten komen en die tevens meubels naar voren kunnen ’toveren’.

Schilderij- en projectorliften
We kunnen uw OLED schermen ook achter schilderijen of spiegels plaatsen als u dat graag wilt. Deze kunt u met het bedieningspaneel makkelijk verschuiven als u TV of een film wilt kijken.

Gordijnsturing en zonwering

Als u het alarm inschakelt, sluiten gordijnen en rolluiken automatisch. U hoeft dus niet alle ruimtes na te lopen. Ook kunnen we de zonwering, gordijnen en verlichting meenemen in de aanwezigheidssimulatie. Dan lijkt het of u gewoon thuis bent.

Klimaatregeling

Temperatuurmeting
We kunnen Crestron temperatuurmeting in het schakelmateriaal meenemen. U kunt ook kiezen voor kleine temperatuurmeters, die ook meteen de luchtvochtigheid registreren. Zo kan bijvoorbeeld de afzuiging in de badkamer makkelijk geregeld worden.

Temperatuurregeling
Het is mogelijk, met behulp van metingen in de vloer en in de ruimte, uw vloerverwarming apart van de luchtbehandeling of -koeling in te regelen. Warme voeten in de woonkamer regelt u zo met één druk op de knop.

Beste Domotica systeem

domotica multiroom video

Best Integrated Home 2013

CEDIA Awards

CEDIA Award Best Integrated Home
In het afgelopen decennium wist De Opera Domotica verschillende malen met projecten in de prijzen te vallen. Projecten wonnen verschillende CEDIA awards (Oscars binnen de internationale Domotica branche).

Binnen deze categorie gaat het om de beste integratie van Domotica in de woning. Denk aan het aansluiten en integreren van klimaatsysteem, luchtbehandelingsysteem, maar ook audio en video. O.a. in 2013 wist De Opera Domotica de prijs voor ‘Best Integrated Home EUR 280.000 en hoger’ in de wacht te slepen. Eerder kregen wij al diverse eervolle vermelding en waren wij finalist in deze categorie.

Benieuwd wat De Opera Domotica voor u kan betekenen?