High-end audio

Geluidsweergave

High end weergave van muziek
Geen enkel systeem kan een ‘dedicated stereo systeem’ met exclusieve speakers evenaren in geluidskwaliteit. En als zo’n systeem dan ook nog eens geïntegreerd is in uw domoticasysteem geniet u dubbel en dwars.

Integratie in de woning
Denkt u na over een renovatie of verbouwing? Wij kunnen uw ruimte akoestisch optimaliseren en de bekabeling weg laten werken. Wij maken een voorstel voor u op basis van ons productpalet ‘high end audio’: Morel hifi, Phase technology, Wisdom audio, Totem Acoustic. We gaan hierbij uit van de specifieke eigenschappen van de ruimte. Voor beleven met een grote B. Kippenvel!

Akoestiek

Optimale beleving
Wist u dat 50% van ons kijkplezier bestaat uit een goede beleving van geluid? Deze beleving begint bij het begrijpen en analyseren van de akoestiek. Iedere ruimte heeft een eigen akoestiek. Dat heeft grotendeels te maken met de vormgeving van de ruimte en het materiaalgebruik in deze ruimte. De Opera Domotica is opgeleid akoestisch specialist en lid van het Akoestische Genootschap. Zo halen we het maximale uit ruimtes als een thuisbioscoop of woonkamer. Ook minimaliseren we op deze manier mogelijke geluidshinder, zoals nagalm.

Oplossingen
We maken gebruik van diverse materialen die geluid absorberen of lawaai beperken. Denkt u hierbij aan:

  • Akoestische wandpanelen
  • Akoestisch stucwerk
  • Akoestische stoffen
  • De juiste vloerkeuze
  • De beste indeling van de ruimte

Ga voor 100% geluidskwaliteit!
U kunt nog zoveel uitgeven aan de beste apparatuur, maar als de akoestiek in de ruimte niet op orde is, is de geluidsbeleving nooit 100%. Wilt u de akoestiek in een ruimte verbeteren of wilt u een slechte akoestiek juist voor zijn? Neem dan via ons contactformulier vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

CEDIA 2013

Benieuwd wat De Opera Domotica voor u kan betekenen?