IT Telefonie

Gigabit glasvezelnetwerk
Internet drijft de toekomstige technieken. De uitrol van glasvezelnetwerken versterkt dit nog. De Opera Domotica realiseert in uw woning gigabit glasvezelnetwerken voor data, multiroom video en camerabewaking.

Datanetwerk comfort
Kies voor een centrale printer voor alle aangesloten computers of voor een NAS (centrale dataopslag) voor het veilig opslaan van uw familiefoto’s. Wij zorgen voor een goed ontwerp en een perfecte uitvoering. U profiteert vervolgens van de eenvoud en veiligheid. Apple systemen als Mac Mini en Apple TV worden via het netwerk verbonden en kunnen ook bestuurd worden door het domoticasysteem. Daarbij is draadloze toegang vanuit wifi touchscreens tot uw laptop op het terras of in de tuin heel prettig en comfortabel.

domotica wellness in woning

CEDIA Awards

CEDIA Award Best Integrated Home
In het afgelopen decennium wist De Opera Domotica verschillende malen met projecten in de prijzen te vallen. Projecten wonnen verschillende CEDIA awards (Oscars binnen de internationale Domotica branche).

Binnen deze categorie gaat het om de beste integratie van Domotica in de woning. Denk aan het aansluiten en integreren van klimaatsysteem, luchtbehandelingsysteem, maar ook data, infrastructuur en IT Telefonie. O.a. in 2013 wist De Opera Domotica de prijs voor ‘Best Integrated Home EUR 280.000 en hoger’ in de wacht te slepen. Eerder kregen wij al diverse eervolle vermelding en waren wij finalist in deze categorie.

Benieuwd wat De Opera Domotica voor u kan betekenen?