Multiroom Audio en Video

Multiroom Audio

Inwall/inceiling luidsprekers
Geniet van een perfecte geluidsweergave in iedere ruimte van uw huis zonder dat bekabeling of luidsprekers zichtbaar zijn. Zelfs luidsprekers achter het stucwerk bieden een ongekende geluidsweergave. De kwaliteit van multiroom speakers is anno nu dan ook ongekend.

Integratie in het interieur
Betrek De Opera Domotica in een vroeg stadium bij het ontwerp. Dan kunnen we bekabeling en luidsprekers volledig wegwerken. Ook kunnen we luidsprekers achter interieurframes of via roosters in de muur plaatsen. Eigenlijk is nagenoeg alles mogelijk.

Draadloze en inwall bediening
Wilt u muziek selecteren, het volume regelen of juist de verlichting of camera’s bedienen? Dit kan allemaal met de kleine touchscreens/controllers in de muur of met draadloze touchscreens. U kunt dus eenvoudig vanuit uw luie stoel of vanaf het terras alles bedienen.

Mulitroombronnen
Met de komst van het opslagsysteem is alle muziek in uw hele huis beschikbaar. Door toevoeging van een Apple TV, Kaleidescape of SONOS kunt u muziek, internetradio en foto’s eveneens overal oproepen.

Multiroom Video

Ultra High Definition Televisie (UHD of 4k/8k) overal beschikbaar
De nieuwe norm voor beeldweergave is 4k via de kabelprovider of internet. Met een 4k-distributiesysteem kunt u in uw hele huis UHD televisie kijken. Crestron Digital Media is hierin de voorloper en een goede keus.

Blu-ray & foto’s
Bekijk Blu-ray in 1080p en 4k video of bekijk een slideshow van de familiefoto’s op iedere tv in de woning. En ook uw gasten kunnen, via een draadloze unit, hun foto’s en filmpjes snel een eenvoudig op televisie aan u laten zien.

Sunlight en waterdichte televisie
Buiten met vol zonlicht televisie kijken? Dit kan probleemloos en aangenaam met een ‘sunlight readable tv’. Hetzelfde geldt voor televisieweergave via projectie in een zwembad of met een badkamertelevisie. Voor elke wens of toepassing hebben wij de beste oplossing voor u.

Centrale server: DVD, Blu-ray, internet HD-video
Via het Kaleidescape system en het Crestron Digital Media systeem zijn DVD’s, Blu-ray, 4k-video en internet HD-video’s overal in de woning beschikbaar. U kunt online films in originele kwaliteit huren of kopen via Apple of Kaleidescape. Beide systemen zijn super gebruiksvriendelijk en te gebruiken zonder enige technische kennis.

Beste Domotica systeem

akoestiek cinema domotica

Beste Domotica systeem

Akoestiek

Optimale beleving
Wist u dat 50% van ons kijkplezier bestaat uit een goede beleving van geluid? Deze beleving begint bij het begrijpen en analyseren van de akoestiek. Iedere ruimte heeft een eigen akoestiek. Dat heeft grotendeels te maken met de vormgeving van de ruimte en het materiaalgebruik in deze ruimte. De Opera Domotica is opgeleid akoestisch specialist en lid van het Akoestische Genootschap. Zo halen we het maximale uit ruimtes als een thuisbioscoop of woonkamer. Ook minimaliseren we op deze manier mogelijke geluidshinder, zoals nagalm.

Oplossingen
We maken gebruik van diverse materialen die geluid absorberen of lawaai beperken. Denkt u hierbij aan:

  • Akoestische wandpanelen
  • Akoestisch stucwerk
  • Akoestische stoffen
  • De juiste vloerkeuze
  • De beste indeling van de ruimte

Ga voor 100% geluidskwaliteit!
U kunt nog zoveel uitgeven aan de beste apparatuur, maar als de akoestiek in de ruimte niet op orde is zal de beleving van geluid nooit 100% zijn. Wilt u de akoestiek in een ruimte verbeteren of wilt u een slechte akoestiek juist voor zijn? Neem dan via ons contactformulier vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Beste Domotica systeem

Benieuwd wat De Opera Domotica voor u kan betekenen?