Security

Goede inbraakbeveiliging kan niet zonder domotica. Met een naadloos geïntegreerd beveiligingssysteem (zoals NOX) heeft u volledige controle. U ziet bijvoorbeeld in één oogopslag of er nog openstaande deuren of ramen zijn. Dit wordt namelijk overzichtelijk op één scherm van uw touchscreen weergegeven. Het systeem schakelt u in of uit met een pincode of vingerscan. Het Crestron systeem ziet dan ook meteen wie in- of uitschakelt. U kunt tevens (veiligheids)verlichting in- of uitschakelen.

Betreedt iemand uw perceel? Dan brengt de beveiligingscamera het betreffende deel van het perceel in beeld op uw touchscreen. En als u er niet bent? Dat worden de beelden doorgestuurd naar de mobiele telefoon van de beheerder of van u zelf. Dit is afhankelijk van uw wensen.

High security
Wilt u de elektronische beveiliging van uw woning ook tot in de puntjes geregeld hebben? De Opera Domotica adviseert u graag. En als er ‘high security’ gewenst is, werken we samen met gespecialiseerde veiligheidsexperts die u uitgebreid over alle mogelijkheden in kunnen lichten.