Security

Goede inbraakbeveiliging kan niet zonder domotica. Met een naadloos geïntegreerd beveiligingssysteem (zoals NOX) heeft u volledige controle. U ziet bijvoorbeeld in één oogopslag of er nog openstaande deuren of ramen zijn. Dit wordt namelijk overzichtelijk op één scherm van uw touchscreen weergegeven. Het systeem schakelt u in of uit met een pincode of vingerscan. Het Crestron systeem ziet dan ook meteen wie in- of uitschakelt. U kunt tevens (veiligheids)verlichting in- of uitschakelen.

Onze kennis reikt verder dan de beveiliging van uw woning en perceel. Onze specialisten hebben vergaande kennis als het gaat om cyber security en het realiseren van een veilige digitale infrastructuur.

Betreedt iemand uw perceel? Dan brengt de beveiligingscamera het betreffende deel van het perceel in beeld op uw touchscreen. En als u er niet bent? Dat worden de beelden doorgestuurd naar de mobiele telefoon van de beheerder of van u zelf. Dit is afhankelijk van uw wensen. Denk aan de inzet van thermische camera’s of het maken van een speedgate. Lees ook meer over alle mogelijkheden in onze blog, waar uitgebreid ingaan op de opties voor beveiliging in en rondom uw woning.

High security
Wilt u de elektronische beveiliging van uw woning ook tot in de puntjes geregeld hebben? De Opera Domotica adviseert u graag. En als er ‘high security’ gewenst is, werken we samen met gespecialiseerde veiligheidsexperts die u uitgebreid over alle mogelijkheden in kunnen lichten.

Beste Domotica systeem

domotica wellness in woning

CEDIA Awards

CEDIA Award Best Integrated Home
In het afgelopen decennium wist De Opera Domotica verschillende malen met projecten in de prijzen te vallen. Projecten wonnen verschillende CEDIA awards (Oscars binnen de internationale Domotica branche).

Binnen deze categorie gaat het om de beste integratie van Domotica in de woning. Denk aan het aansluiten en integreren van klimaatsysteem, luchtbehandelingsysteem, maar ook beveiliging in en rondom de woning. O.a. in 2013 wist De Opera Domotica de prijs voor ‘Best Integrated Home EUR 280.000 en hoger’ in de wacht te slepen. Eerder kregen wij al diverse eervolle vermelding en waren wij finalist in deze categorie.

Benieuwd wat De Opera Domotica voor u kan betekenen?