Security

Goede inbraakbeveiliging kan niet zonder domotica. Met een naadloos geïntegreerd beveiligingssysteem (zoals NOX) heeft u volledige controle. U ziet bijvoorbeeld in één oogopslag of er nog openstaande deuren of ramen zijn. Dit wordt namelijk overzichtelijk op één scherm van uw touchscreen weergegeven. Het systeem schakelt u in of uit met een pincode of vingerscan. Het Crestron systeem ziet dan ook meteen wie in- of uitschakelt. U kunt tevens (veiligheids)verlichting in- of uitschakelen.

Onze kennis reikt verder dan de beveiliging van uw woning en perceel. Onze specialisten hebben vergaande kennis als het gaat om cyber security en het realiseren van een veilige digitale infrastructuur.

Betreedt iemand uw perceel? Dan brengt de beveiligingscamera het betreffende deel van het perceel in beeld op uw touchscreen. En als u er niet bent? Dat worden de beelden doorgestuurd naar de mobiele telefoon van de beheerder of van u zelf. Dit is afhankelijk van uw wensen.

High security
Wilt u de elektronische beveiliging van uw woning ook tot in de puntjes geregeld hebben? De Opera Domotica adviseert u graag. En als er ‘high security’ gewenst is, werken we samen met gespecialiseerde veiligheidsexperts die u uitgebreid over alle mogelijkheden in kunnen lichten.