Verlichtingscontrole

Sfeerverlichting

Creëer lichtscènes
We kunnen alle armaturen in de ruimte op een specifiek lichtniveau instellen. Dan kunt u bij iedere gelegenheid een andere sfeer oproepen als u dat wilt. Deze slimme verlichting zorgt voor een aangename ambiance in uw huis.

Selecteer de scène
Met één druk op de knop wordt de geselecteerde setting uitgevoerd. U roept zo makkelijk de perfecte sfeer voor ieder moment op. Of u nu wilt lezen, relaxen of een andere vorm van entertainment verkiest.

Touchscreen en schakelaars
Het bedienen van een lichtscène of het dimmen van een bepaalde lamp kan zowel met de lichtschakelaar als via uw touchscreen of smartphone. Ideaal om bijvoorbeeld vanuit uw luie stoel een film te starten. Het licht dimt dan automatisch naar ‘filmstand’.

Totale verlichtingscontrole

‘Alles in één keer uit’
Alles in één keer uitdoen was nog nooit zo eenvoudig. U hoeft niet alle ruimtes na te lopen om te checken of het licht uit is. Het systeem zorgt ervoor, dat alles uit is en laat dit ook op het touchscreen aan u zien. En wilt u bijvoorbeeld het licht op de kamers van uw kinderen om 19.30 uur uitdoen? Dat is met één druk op de knop geregeld.

Aanwezigheidssimulatie
Als u de vakantiemodus indrukt, ‘speelt’ het verlichtingssysteem het leefpatroon van de afgelopen twee à drie weken af. Dus als ’s morgens om 9.00 uur het licht eerst in de slaapkamer, dan in de badkamer en daarna in de gang aangaat, wordt dit gesimuleerd.

Koppeling beveiliging
Bij een alarmmelding kan het lichtcontrolesysteem de verlichting laten flashen (flikkerend aan/uit). Zo worden voorbijgangers gealarmeerd.

CEDIA 2016

domotica in de tuin

CEDIA Awards

CEDIA Award Best Lichting Scheme
In het afgelopen decennium wist De Opera Domotica verschillende malen met projecten in de prijzen te vallen. Projecten wonnen verschillende CEDIA awards (Oscars binnen de internationale Domotica branche).

Met het project World of Colour won De Opera Domotica de CEDIA Award in de categorie Best Lighting Scheme / Beste lichtplan. De Opera Domotica droeg zorg voor een optimale beleving van de grote villatuin behorend bij een prachtige villa.

Benieuwd wat De Opera Domotica voor u kan betekenen?