Domotica

De Opera Domotica bestaat al meer dan 19 jaar en is op alle domoticagebieden actief. Wij voeren de regie over het geheel en zijn daarnaast erkend vakspecialist op het gebied van audio/video, wellness integratie en high security. Daar waar nodig werken wij samen met andere specialisten met als doel: u het allerbeste bieden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan advies over licht, beveiliging en akoestiek.

Cedia awards

Onze dienstverlening is diverse malen erkend door de CEDIA. Verschillende projecten werden over de afgelopen jaren bekroond met een CEDIA award.

Domotica verlichtingscontrole

Verlichting regelen

Selecteer uw favoriete lichtscène of dim specifieke lampen met uw eigen touchscreen. En beschikt u over tuin- en schrikverlichting? Prettig, want deze zorgen voor een veilig gevoel. U controleert deze makkelijk en snel met uw touchscreen.

Audio-video bediening

Met één bediening controleert u alles!

Zoek in uw muziekcollectie, pas de temperatuur van de verwarming aan, bedien de verlichting of open de poort van uw huis. Audio- en videodistributie

Alle beeld en geluid in diverse ruimtes oproepbaar

Muziek, video’s, en foto’s kunt u in diverse ruimtes oproepen. De computer, laptop en iPod kunnen overal dezelfde muziek ontvangen en weergeven.

Telefonie en beveiliging

Wordt er aangebeld? Dan kan de muziek automatisch ‘gemute’ worden of de film- of televisie-uitzending op pauze gezet.

Integratie beveiliging

Poortbediening

Bij bezoek ziet u automatisch het beeld van de intercom bij de poort. U kunt vervolgens de poort bedienen met uw Crestron touchscreen paneel.

Camerabewaking

Betreedt een ongewenste bezoeker uw perceel? Dan gaat het alarm af en wordt dat deel van uw tuin weergegeven op zowel de televisies als de touchscreens.

Interieur integratie

Tv liften

Voor diverse situaties bieden we u liften die lcd’s uit de vloer of het plafond laten komen en die meubels naar voren kunnen ‘toveren’.

Schilderij en projector liften

U kunt uw plasmaschermen achter schilderijen of spiegels plaatsen als u dat wenst. Deze kunnen vervolgens verschoven/bewogen worden om het plasmascherm zichtbaar te maken. Wilt u liever uw projectoren uit het plafond laten komen? Ook dat regelen we voor u.

Gordijnsturing en zonwering

Gordijnen en beveiliging

Als u het alarm inschakelt, worden gordijnen en rolluiken automatisch gesloten. U hoeft daarom niet alle ruimtes na te lopen.

Aanwezigheidssimulatie

De zonwering, gordijnen en verlichting kunnen in de aanwezigheidssimulatie meegenomen worden. Zo lijkt het of u gewoon thuis bent.

Klimaat regeling

Temperatuurmeting

Crestron temperatuurmeting kunt u in het schakelmateriaal mee laten nemen. U kunt ook kiezen voor zeer kleine temperatuuropnemers, die meteen ook de luchtvochtigheid meten. Hiermee kan bijvoorbeeld de afzuiging in de badkamer en/of douche geregeld worden.

Temperatuur regeling

Door meting in de vloer EN de ruimte kunt u de vloerverwarming apart van de luchtbehandeling/koeling regelen. Comfortabele warme voeten in de woonkamer zijn met één druk op de knop te realiseren…

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?