De Opera Domotica bestaat al meer dan 19 jaar en is op alle domoticagebieden actief. Wij voeren de regie over het geheel en zijn daarnaast erkend vakspecialist op het gebied van audio/video, wellness integratie en high security. Daar waar nodig werken wij samen met andere specialisten met als doel: u het allerbeste bieden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan advies over licht, beveiliging en akoestiek.

Cedia awards

Onze dienstverlening is diverse malen erkend door de CEDIA. Verschillende projecten werden over de afgelopen jaren bekroond met een CEDIA award.

Geluidsweergave

High end weergave van muziek

Geen enkel systeem kan een ‘dedicated stereo systeem’ evenaren in geluidskwaliteit. En als zo’n systeem dan ook nog eens geïntegreerd is in uw domoticasysteem geniet u dubbel en dwars.

Integratie in de woning

Denkt u na over een renovatie of verbouwing? Wij kunnen voor u de ruimte akoestisch optimaliseren en de bekabeling weg laten werken.
Uitgaand van de eigenschappen van de ruimte, kunnen wij een voorstel voor u verzorgen op basis van ons productpalet ‘high end audio’: Morel hifi, Phase technology, Wisdom audio, Totem Acoustic, Integra. Een garantie voor het echt beleven van muziek. Kippenvel!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?