Home Cinema

De Opera Domotica bestaat al meer dan 19 jaar en is op alle domoticagebieden actief. Wij voeren de regie over het geheel en zijn daarnaast erkend vakspecialist op het gebied van audio/video, wellness integratie en high security. Daar waar nodig werken wij samen met andere specialisten met als doel: u het allerbeste bieden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan advies over licht, beveiliging en akoestiek.

Cedia awards

Onze dienstverlening is diverse malen erkend door de CEDIA. Verschillende projecten werden over de afgelopen jaren bekroond met een CEDIA award.

Dedicated Home Cinema

Bioscoop zitplaatsen

De zitplaatsen kunnen uitgevoerd worden met relaxte banken of stoelen of in het geval van een echte ‘Home Theatre’ met bioscoopstoelen. De bioscoopstoelen zijn specifiek ontwikkelde stoelen met bekerhouders, geïntegreerde ‘leesverlichting’ en eventueel elektrische verstelling/massage voor de ultieme bioscoopervaring.

Beeldweergave

Tot 600cm breed projectie op Theatre Curved Screens (gebogen projectiescherm) al dan niet met luidsprekers achter het scherm. Projectie uiteraard op basis van full HD (1080p) projectors in bioscoopformaat, ISF gekalibreerd. Digital Projection is hierin de top qua projectie

Geluidsweergave

Systemen op basis van 5.1 tot en met 9.2 systemen, volledig THX gecertificeerd. Akoestische studies voor optimalisatie van de akoestiek en aanpassing van de ruimte. Wisdom audio is hierin de top qua geluidsweergave.

Lounge Home Cinema

Tv liften

Een grote plasma/Lcd kan met huidige technieken eenvoudig weggewerkt worden. Er zijn liftsystemen die uit een kast/meubel omhoog/omlaag komen of waar een schilderij wegschuift.

Beeldweergave

Full HD Lcd/led van 26” tot 65” voor weergave van ‘high definition televisie’, Blu-ray/dvd en Apple tv of PC. Lcd eventueel volledig in/achter een spiegel (mirror TV)

Geluidsweergave

Luidsprekers kunnen volledig in de muur als inwall/inceiling of zelfs weggestuct in de muren. Actieve subwoofers kunnen eveneens in de muur geplaatst worden.

Bedroom Home Cinema

Onzichtbare integratie

Vanuit het plafond klapt een televisie naar beneden, ideaal gepositioneerd voor televisiekijken vanuit het bed. Een hocker aan het voeteneind is een mooi alternatief voor een 26” lcd met een tvlift.

Beeldweergave

Weergave van ‘high definition televisie’, Blu-ray/dvd en met één druk op de knop het beeld van de poort of een bewakingscamera.

Geluidsweergave

Stereo of 5.1-systeem voor onopvallende geluidsweergave specifiek afgestemd voor een slaapkamer.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?