IT Telefonie

De Opera Domotica bestaat al meer dan 19 jaar en is op alle domoticagebieden actief. Wij voeren de regie over het geheel en zijn daarnaast erkend vakspecialist op het gebied van audio/video, wellness integratie en high security. Daar waar nodig werken wij samen met andere specialisten met als doel: u het allerbeste bieden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan advies over licht, beveiliging en akoestiek.

Cedia awards

Onze dienstverlening is diverse malen erkend door de CEDIA. Verschillende projecten werden over de afgelopen jaren bekroond met een CEDIA award.

Gigabit glasvezelnetwerk

Toekomstige technieken worden gedreven vanuit internet en dan met name door de uitrol van glasvezelnetwerken. De Opera Domotica realiseert in de woning glasvezelnetwerken voor data, multiroom video en camerabewaking.

Datanetwerk comfort

Kies voor een centrale printer voor alle aangesloten computers of een NAS (centrale data opslag) voor het veilig opslaan van uw familiefoto’s. Wij zorgen voor een goed ontwerp en een perfecte uitvoering en u profiteert van eenvoud en veiligheid. Apple systemen als Mac mini, Apple tv en iPod worden via het netwerk verbonden en kunnen ook bestuurd worden door het domoticasysteem. Daarbij is draadloze toegang vanuit wifi touchscreens tot uw laptop op het terras of in de tuin heel prettig en comfortabel.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?