Multiroom Audio en Video

 

De Opera Domotica bestaat al meer dan 19 jaar en is op alle domoticagebieden actief. Wij voeren de regie over het geheel en zijn daarnaast erkend vakspecialist op het gebied van audio/video, wellness integratie en high security. Daar waar nodig werken wij samen met andere specialisten met als doel: u het allerbeste bieden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan advies over licht, beveiliging en akoestiek.

Cedia awards

Onze dienstverlening is diverse malen erkend door de CEDIA. Verschillende projecten werden over de afgelopen jaren bekroond met een CEDIA award.

Multiroom Audio

Inwall/inceiling luidsprekers

Perfecte geluidsweergave in iedere ruimte van uw huis zonder dat bekabeling of luidsprekers zichtbaar zijn. Zelfs luidsprekers achter het stucwerk bieden een ongekende geluidsweergave.

Integratie in het interieur

Als de Opera Domotica in een vroeg stadium betrokken wordt bij het ontwerp, kunnen bekabeling en luidsprekers volledig weggewerkt worden. Plaatsing van luidsprekers achter interieurframes of via roosters in de muur: nagenoeg alles is mogelijk.

Draadloze en inwall bediening

Wilt u muziek selecteren, het volume regelen of eventueel verlichting of camera’s bedienen? Dit kan met kleine touchscreens/controllers in de muur of met draadloze touchscreens. Hiermee kunt u eenvoudig vanuit uw luie stoel of vanaf het terras alles bedienen.

Mulitroombronnen

Met het opslagsysteem is alle muziek in uw hele huis beschikbaar. Door toevoeging van een Apple iPod/TV, Kaleidescape of SONOS zijn muziek, internetradio en foto’s eveneens overal op te roepen.

Multiroom Video

Ultra High Definition Televisie (UHD of 4k) overal beschikbaar

De nieuwe norm voor beeldweergave is 4k via de kabelprovider of internet. Met een 4k-distributiesysteem is het mogelijk UHD door het gehele huis te bekijken. Crestron Digital Media is hierin de voorloper.

Blu-ray & foto’s

Bekijk Blu-Ray in 1080p en 4k video of bekijk een slideshow van de familiefoto’s op iedere tv in de woning. Bezoekers kunnen via een draadloze unit hun fotos en filmpjes snel een eenvoudig op televisie aan u laten zien.

Sunlight en waterdichte televisie

Buiten met vol zonlicht televisie kijken wordt toch aangenaam met een ‘sunlight readable tv’. Hetzelfde geldt voor televisieweergave via projectie in een zwembad of met een badkamertelevisie. Voor elke wens/toepassing hebben wij voor u een oplossing!

Centrale server: DVD, Blu-Ray, internet HD-video

Via het Kaleidescape system en het Crestron Digital Media systeem zijn DVD’s, Blu-Ray, 4k-video en internet HD-video’s overal in de woning beschikbaar. Online films in originele kwaliteit huren of kopen via Apple of Kaleidescape. Beide systemen zijn super gebruiksvriendelijk en te gebruiken zonder enige technische kennis.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?