De Opera Domotica bestaat al meer dan 19 jaar en is op alle domoticagebieden actief. Wij voeren de regie over het geheel en zijn daarnaast erkend vakspecialist op het gebied van audio/video, wellness integratie en high security. Daar waar nodig werken wij samen met andere specialisten met als doel: u het allerbeste bieden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan advies over licht, beveiliging en akoestiek.

Cedia awards

Onze dienstverlening is diverse malen erkend door de CEDIA. Verschillende projecten werden over de afgelopen jaren bekroond met een CEDIA award.

Beveiliging van uw werk-en woonomgeving

Een naadloos geïntegreerd beveiligingssysteem (bijvoorbeeld NOX of NetworX) zorgt voor volledige controle. Op het touchscreen worden openstaande deuren of ramen overzichtelijk op één scherm weergegeven. Het in- en uitschakelen van het systeem loopt via een pincode of vingerscan, waardoor het Crestron systeem ook meteen weet wie er inschakelt. Hiermee wordt het mogelijk om bijvoorbeeld bepaalde verlichting of muziek aan te zetten etc.

Door de koppeling wordt bij het betreden van het perceel dat specifieke gebied door de beveiligingscamera in beeld gebracht op de touchscreens. Zijn de bewoners niet thuis? Dan wordt het beeld doorgestuurd naar de mobiele telefoon van de beheerder of de bewoner zelf.

De Opera Domotica ontwerpt en adviseert op het gebied van elektronische beveiliging. Indien er ‘high security’ gewenst is, werken we samen met gespecialiseerde veiligheidsexperts die u hierin kunnen adviseren.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?