Domotica: hoezo niet sexy?

Samen kiezen?

Word er beeld of geluid aangeschaft, dan is dat het speeltje van de man. Moeten er keuzes gemaakt worden voor het interieur, dan neem de vrouw dat op zich, toch? Deze stereotypes lijken nog steeds te bestaan, maar niets is minder waar…en gelukkig maar.

Steeds vaker worden alle keuzes gezamenlijk gemaakt. Steeds meer vrouwen zijn bezig met techniek en mannen weten goed hoe ze een huis in willen richten. Daar komt bij dat technische producten zich steeds verder ontwikkelen tot echte eyecatchers of ze worden juist naadloos weggewerkt. Designproducten die passen bij een exclusief interieur of moderne tuin. Samen op pad gaan voor de complete inrichting wordt daardoor een feest.

Toscaanse kunst, een echte musthave

Tussen de honderden wijngaarden die Toscane rijk is worden een aantal bijzondere producten gemaakt. Je denkt nu vast aan die heerlijke wijnen, olijfolie en Italiaanse ham, maar wist je dat deze regio ook bekend staan om zijn keramiek en hardstenen producten? Een goed voorbeeld zijn de producten van Architettura Sonora. Zij hebben het maken van speakers tot een ware kunst verheven. De hele range zou niet misstaan in een museum of een kunstboutique. Stuk voor stuk handgemaakte sculpturen, voorzien van uitzonderlijke kwaliteit speakers.

Het belangrijkste doel van Architettura Sonora is je een optimale beleving te geven. Niet alleen de oren, maar ook de ogen worden verwend. De producten zijn zo ontworpen dat ze naadloos in ieder interieur- of tuinontwerp passen.

Credits images & video: Architettura Sonora