Domotica schakelaars voor in uw woning

Met een slimme en moderne schakelaar zijn vijf of meer schakelaars naast elkaar verleden tijd. Er komt hiervoor één hoogwaardige design schakelaar in de plaats met verschillende functies. Met één druk op de knop gaan alle verlichting en zonwering naar uw vooraf ingestelde scene. Er zijn veel slimme schakelaars verkrijgbaar. Deze zijn van een hoogwaardige kwaliteit en leverbaar in verschillende stijlen

In dit artikel nemen wij de populairste modellen die verkrijgbaar zijn met u door. Al deze schakelaars zijn te koppelen zijn met Crestron. Wilt u de schakelaars zien, voelen en zelf ervaren? Maak dan een afspraak in onze showroom!

Horizon schakelaars & dimmers

De laatste jaren kiezen veel van onze klanten voor de schakelaars van Horizon. Deze schakelaars zijn draadloos en volledig naar eigen wens in te delen. Ze kunnen geconfigureerd worden van 2 tot 10 functies. Er is veel mogelijk met deze hoogwaardige schakelaars. Ze passen in ieder interieur, want ze zijn leverbaar in verschillende kleuren (zwart, wit en almond) en stijlen, én u kunt de verlichtingskleur in de schakelaar aanpassen. De tekst op de knoppen wordt gegraveerd.

Crestron CLWI-series

Een andere favoriet van onze klanten zijn de Crestron CLWI-series schakelaars. Deze sluiten naadloos aan bij uw Crestron systeem. Deze schakelaars werken binnen het Niko frame en zijn zowel bedraad als draadloos te installeren. De schakelaars zijn verkrijgbaar in meerdere designs met LED verlichting en passen op de standaard schakeldoos in de muur. In overleg bepalen we het aantal knoppen. Dit kunnen er maximaal 12 zijn.

CJC Designschakelaars

Voor hoogwaardige designschakelaars zijn de Belgische CJC schakelaars een prima keuze. CJC produceren en ontwerpen al sinds 1994 en zijn toonaangevend in hun design. Deze schakelaar bedient u met plezier. Er zijn diverse modellen mogelijk zoals de Luca, Lisa, Anna, Zita, Lara en Lola, variërend van en 1 tot 4 drukknoppen. De schakelaars zijn vaak aan te sluiten op een KNX systeem.

Lithoss

De handgemaakte schakelaars van Lithoss komen uit de eigen fabriek in België. Eenvoud, functioneel, puur en edel, zo kunt u de schakelaars het beste omschrijven. Met de Squares-lijn heeft u een moderne touch-pad schakelaar. Bij de Select-lijn heeft u een klassieke tijdloze schakelaar. Beide hebben exclusieve handgemaakte afwerkingen (zoals geborstelde inox, gepolijste chrome, authentiek brons en fusain). Er zijn tot wel 12 paneelcombinaties mogelijk.

Black Nova

De schakelaars van Black Nova zijn prachtig vormgegeven en geproduceerd in hoogwaardige kwalitatieve materialen. Deze passen in iedere design woning. Het design is mysterieus en trekt de aandacht. De Aira-lijn heeft een minimalistisch ontwerp en is een volledig touchscreen. De Alba-lijn design schakelaars zijn uitgevoerd in een mooie combinatie van metaal en glas. Alle schakelaars zijn voorzien van LED verlichting en volledig naar wens in te stellen.

Slimme schakelaars

Er zijn vele soorten schakelaars beschikbaar en dus volop mogelijk in uw woning met domotica. Alle schakelaars zijn te koppelen aan het Crestron systeem en vaak ook aan een KNX systeem.

Bent u geïnteresseerd in het installeren van domotica of een van deze schakelaars? Neem dan contact met ons op en plan een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Oisterwijk.