De Opera Domotica

15 jaar toonaangevend in gebruiksvriendelijke domotica op het hoogste niveau

Modern en intelligent wonen. Huisautomatisering. Ofwel domotica. Dat is onze wereld. De Opera Domotica is een van de meest toonaangevende domoticaspecialisten van Europa. Wij zijn vooral actief in de residentiële sector. De kracht van ons bedrijf? Dat we u een totaalconcept kunnen bieden. De Opera Domotica ontwerpt en realiseert – in samenwerking met de beste partners – uw elektrotechnische installatie, uw beveiliging, uw datanetwerk (bedraad en draadloos) en uw telefonie. Kortom, wij zijn uw ‘system integrator domotica’.
Try us. U zult ervaren dat nagenoeg niets onmogelijk is.

De voordelen voor u:

  • Innovatie en kwaliteit staan voorop bij De Opera Domotica, waardoor u altijd verzekerd bent van het beste en het nieuwste in de markt, van een iPad lichtbesturing tot integrale ‘State of the Art’ domotica-oplossingen.
  • Zekerheid. De Opera Domotica heeft jarenlange ervaring met o.a. iPAD software modules en bediening van high security beveiliging. Door kennis en ervaring wijs geworden, weten wij hoe domoticasystemen het beste werken en optimaal geïntegreerd kunnen worden. Een vloeiende en probleemloze installatie en werking zijn bij ons dan ook gegarandeerd.
  • De meest eenvoudige bediening. Wij hebben verschillende softwaremodules ontwikkeld waarmee het bedienen van diverse systemen enorm makkelijk wordt. Een kind kan de was doen. Een thermostaat softwaremodule bijvoorbeeld, brengt de complexe besturing van koeling- en verwarmingssysteem terug tot het instellen van een weekprogramma met bijbehorende gewenste temperaturen.
  • Voor elk vakgebied een eigen expert. Denkt u bijvoorbeeld aan beeld en geluid. Het selecteren van luidsprekers, formaten beeldscherm en andere audiovisuele aspecten vraagt om een specialist. Want iedere ruimte is anders.
  • Tijdens het ontwerp- en bouwproces heeft u één projectleider als aanspreekpunt voor al uw technische installaties.
  • Drie vooraanstaande beveiligingsbedrijven dragen zorg voor de uitvoering van de beveiliging van onze projecten. Indien nodig/gewenst schakelen we ook een high security adviseur in.
  • Op alle installaties bieden wij u een 24/7 servicedienst die verantwoording draagt voor het oplossen van alle mogelijke storingen aan uw complete technische installatie.

Expertise in beeld & geluid

Wij hebben 15 jaar expertise opgebouwd in high end multiroom audio/video-systemen van Crestron, Kaleidescape of Apple. Deze systemen kunnen full HD/4K-3D-tv, HD-films, internet, uw hele muziekcollectie en al uw foto’s door uw hele huis weergeven.

cediaawards2012

Expertise in cinema systemen

Een home cinema of thuisbioscoop is een geweldige verrijking van uw woonkamer, speelkamer of andere ruimte die u hiervoor in gedachten heeft.
Voor een ware beleving (‘kippenvel!’) is echter wel een perfecte afstemming van beeld, geluid, akoestiek, verlichting en zelfs klimaat in de ruimte noodzakelijk.
De Opera Domotica heeft eigen experts op het gebied van beeld, geluid & akoestiek (ISF, Audyssey, HAA & THX).

cediaAward2013

Expertise in IT & security

In samenspraak met high-security adviseurs en IT-specialisten adviseren, ontwerpen en realiseren we zowel uw beveiligingssysteem (eventueel met camerabewaking) als uw datanetwerk. Hiermee garanderen we uw veiligheid in & om huis en op internet.

CURIOUS ABOUT THE POSSIBILITIES?