1 stand voor al uw woonwensen

Grootster en excellenter dan ooit

Ook dit jaar opent Excellent woonbeurs weer haar deuren, grootser dan ooit. Van donderdag 28 november tot en met zondag 1 december staat de AHOY weer in het teken van woontrends binnen het luxe segment. Natuurlijk zijn wij als De Opera Domotica ook weer aanwezig en pakken het grootser en nog excellenter aan dan ooit tevoren. Wij zijn samen met zo’n 20 partners te vinden op standnummer 627.

Waarom 20 partners vraagt u zich wellicht af? Wij zijn, net als onze partners, specialisten in ons vakgebied. Een naadloze integratie van bijvoorbeeld Domotica met het interieur start met het koppelen van verschillende expertises. Denk aan een interieur ontwerper, beveiligingsspecialist, hovenier en wij als domoticaspecialist. Zo stemmen we alles af en maken wij totaalprojecten mogelijk. Gaat u bouwen of verbouwen? Dat wilt u deze synergie zeker ervaren! Daarom nodigen wij u graag uit voor de Excellent woonbeurs 2019.

mediaroom woonkamer

Wat u van De Opera Domotica mag verwachten

Recent hebben wij onze showroom in Oisterwijk helemaal vernieuwd. De laatste ontwikkelingen op Domoticagebied, beeld & geluid, een prachtige thuisbioscoop; allemaal naadloos geïntegreerd. In deze showroom zijn wij o.a. samen te vinden met het Huis van Strijdhoven, die ook verantwoordelijk is voor het exclusieve interieur.

Tijdens Excellent woonbeurs kunt u een greep van al dit moois verwachten. Exclusiviteit en gebruiksvriendelijkheid staan bij ons centraal. Wij zorgen ervoor dat u met een ervaring naar huis gaat die smaakt naar meer. Uiteraard bent u ook dan van harte welkom in onze showroom.

Heeft u onze showroom nog niet bezocht, maar wilt u graag wat voorproeven? Dan kunt u ook een afspraak met ons maken op de eventlocatie. U kunt ons dit van te voren laten weten op: info@deoperadomotica.nl