Morel lanceert ultradunne speakers op CES 2018

Morel powerSlim™ speakers

Morel, producent van high-end speakers, introduceert vandaag een bijzondere serie in-wall speakers. Wat maakt deze PowerSlim™ speakers zo bijzonder? Met een diepte van 4 cm zijn ze ultra dun en dus uitermate geschikt voor minder diepe oppervlakten zoals plafond en wanden.

Geen concessies in kwaliteit

Morel laat weten dat deze serie, door het gebruik van baanbrekende technologieën, een absoluut paradepaardje is. Onderdelen als het chassis, het “magnet motor systeem” en het membraan werden speciaal voor deze serie ontworpen om aan de hoge design eisen van de consument te voldoen. Het meest belangrijke was daarbij dat het ontwerp de geluidskwaliteit op geen enkele manier negatief zou beïnvloeden. En dat is gelukt!

De ultradunne woofer (15 cm doorsnede) bestaat uit een hybride vorm van carbonvezel en foam. Dit zorgt voor een diepe, volle bass. Met zijn 2 cm doorsnee maakt de hand gecoate Acuflex™ tweeter deze speaker compleet en is hij klaar voor het grote publiek.

speakers voor prive vliegtuig

Ultradunne speakers voor de jachtbouw en vliegtuigbouw

Steeds vaker worden superjachten en privéjets voorzien van de laatste technologieën op het gebied van beeld en geluid. Denk aan de inrichting van mediarooms, vergaderruimtes etc. Echter door het gebrek van diepte in de wanden was het in het verleden lastig om een passende speaker te vinden die superieure geluidskwaliteit kon bieden. Die tijd is met de komst van de PowerSlim™ voorbij.

De grill van deze ultradunne speakers is ook nog volledig te customizen. Denk bijvoorbeeld aan het spuiten van het front in een gewenste kleur, passend bij iedere interieur van villa, vliegtuig of jacht.

Geïnteresseerd in dit product? Ze zijn op zeer korte termijn bij ons in de showroom te bewonderen. Natuurlijk geven we dan graag een demonstratie van deze ultradunne krachtpatser.

Datum: 08 januari 2018
Teksten zijn eigendom van De Opera Domotica
Bronnen: Morel Hifi
Credits afbeelding privé jet: Comlux Aviation Group