Naadloze integratie van audio-video in uw interieur

Mooie high-end design speakers voor in uw home cinema of speakers die naadloos weggewerkt zijn in de ruimte. Een imposant scherm in de ruimte of eentje die met één druk op de knop tevoorschijn komt? Waar de ene klant graag de apparatuur wil zien, wil de andere klant alles netjes weggewerkt hebben. Met onze maatwerk audio- en video-oplossingen is het allemaal mogelijk.

Al ruim 20 jaar ontwerpen en realiseren we de meest uiteenlopende domotica projecten. Daarbij staat de nieuwste techniek en hoogwaardige apparatuur centraal. Beeld en geluid moeten passen bij de ruimte en naadloos aansluiten bij uw interieur. Er zijn hiervoor volop mogelijkheden en in dit artikel nemen we die met u door.

Goed geluid is genieten

Geluid is niet meer dan een trilling van lucht. Het weet op een bijzondere manier emotie over te brengen. Het maakt u vrolijk en energiek, maar het kan ook zeker zorgen voor een traan hier en daar. Muziek is emotie en daarvan wilt u kunnen genieten in uw woning. Hier zorgen wij graag voor.

Wij kunnen speakers op diverse manieren integreren. Dit kan vrijstaand voor het scherm of in de muur naast het scherm. Vaak kiezen klanten voor speakers achter het scherm van uw thuisbioscoop of stucspeakers, die in de wand of het plafond zijn verwerkt. Wilt u een tuinfeest houden of bent u groot fan van barbecuefeestjes in de zomer? Wij zorgen ook voor waterdichte speakers in de tuin. Natuurlijk denken wij graag met u mee en leggen wij u alle mogelijkheden voor. Zo komen wij altijd samen tot het ideale idee én resultaat.

Televisie in beeld of weggewerkt?

Bij het plaatsen van televisies gaan wij altijd voor de laatste technologie en beeldkwaliteit. In de woonkamer kan de televisie een echte blinkvanger zijn. U kunt deze ook verbergen en met één druk tevoorschijn laten komen. Televisies kunnen ook achter spiegels worden geplaatst. Zo kunt u deze ook in de badkamer verwerken. Het geluid komt vervolgens via de onzichtbare stucspeakers uit het plafond. Door de koppeling van alle apparatuur aan uw Crestron domotica systeem is uw telefoon of tablet de afstandsbediening geworden.

Onze professionals zorgen voor een maatwerk ontwerp en een professionele installatie. Tijdens het ontwerp maken we uiteraard ook een bekabelingsplan voor de implementatie van audio en video in uw woning of uw thuiskantoor.

Samenwerken met professionals

De Opera Domotica gaat altijd voor een oplossing die perfect aansluit bij u en uw woning, ongeacht of het gaat om nieuwbouw of een grote verbouwing. Met regelmaat werken wij daarom samen met interieurbouwers, installateurs en (binnenhuis)architecten.

Wij zorgen dan onder meer voor de technische advisering, de juiste materialen, bekabelingsplannen en zien toe op een juiste installatie. Door onze actieve rol binnen het totale project zorgen we voor een perfecte integratie van uw audio- en video-oplossingen.

Een team dat met u meedenkt

Wij gaan veel verder dan het aanbieden van standaard oplossingen. Het team van De Opera denkt actief met u mee en gaat op zoek naar de beste high-end oplossingen. Natuurlijk begint alles met het bespreken van uw wensen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om audio en video te integreren in uw woning met een state-of-the-art domotica systeem? Neem contact met ons op en plan een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Oisterwijk.