Architecten

Onze systemen geïntegreerd in uw ontwerp

Een passend domotica/home automation systeem ontwerpen vraagt om gedegen technische kennis die de Opera Domotica in een periode van meer als tien jaar verkregen heeft. U kunt hier ter ondersteuning van uw ontwerp gebruik van maken.

Exclusieve en hoogstaande architctonische ontwerpen worden vandaag de dag standaard voorzien van een domotica/home automation systeem.
De Opera Domotica bied dan ook een reeks ondersteunende middelen om u te informeren en tijdens het ontwerp- en uitvoeringsproces bij te staan. Zowel u als architect als de opdrachtgever worden hierdoor altijd op de juiste manier geïnformeerd over de laatste technieken.

Complete showroom

De ultieme domotica ervaring

Onze showroom beschikt over een ‘Dedicated home cinema’, lightcontrol, multi room audio en video en nog veel meer.

Inspireer uw klanten

Tijdens het eerste oriënterende bezoek aan de showroom kunnen we gezamenlijk uw klanten helpen meer te begrijpen over wat mogelijk is met hun huis. Alle systemen die we adviseren kunnen hierbij gedemonstreerd worden.

Ervaar domotica op het hoogste niveau

De showroom staat altijd tot uw beschikking zodat u zelf de verschillende facetten van domotica kan bedienen en ervaren.

Hoogwaardige projectdocumentatie

Hoogwaardige CAD-tekeningen

Al onze ontwerpers werken via uw CAD-tekeningen. Dit zorgt voor heldere afstemming van locaties en leidingwerk.

Gedetailleerde kabel schema’s

Voor de elektrotechnische installateur leveren we kleur gecodeerde, makkelijk te begrijpen kabel schema’s aan. Hierop staat van waaruit iedere kabel waar naar toe loopt, met een specifiek nummer/kleur.

Begeleiding gedurende uitvoering

Zowel de elektrotechnische installateur als de aannemer en verwarming-/koeling installateur worden gedurende het hele proces begeleid daar waar nodig.