Installateurs Domotica

Multiroom audio/video als uitbreiding op een EiB/KNX installatie

De Opera Domotica is als Master Dealer aangesteld voor de ondersteuning en distributie van de NuVo Technologies multiroom audio systemen. De systemen zijn beschikbaar voor geselecteerde installateurs die een gebruiksvriendelijk en snel te installeren multiroom audio systeem wensen. Naadloze integratie en bediening vanuit een EiB/KNX schakelaar of touchscreen is voorzien.

Complete Crestron/AMX/Control4/iPAD besturing

Indien er een complete domotica oplossing gewenst wordt voor licht, beveiliging, klimaat en audio-video kan de Opera Domotica een volledig projectvoorstel maken.

De Opera Domotica bied hiervoor een reeks ondersteunende middelen om u te informeren en tijdens het ontwerp- en uitvoeringsproces bij te staan. Zowel u als installateur als de opdrachtgever worden hierdoor altijd op de juiste manier geïnformeerd over de laatste technieken.

Complete showroom

De ultieme domotica ervaring

Onze showroom beschikt over een ‘Dedicated home cinema’, lightcontrol, multi room audio en video en nog veel meer.

Inspireer uw klanten

Tijdens het eerste oriënterende bezoek aan de showroom kunnen we gezamenlijk uw klanten helpen meer te begrijpen over wat mogelijk is met hun huis. Alle systemen die we adviseren kunnen hierbij gedemonstreerd worden.

Ervaar domotica op het hoogste niveau

De showroom staat altijd tot uw beschikking zodat u zelf de verschillende facetten van domotica kan bedienen en ervaren.

Hoogwaardige projectdocumentatie

Hoogwaardige CAD-tekeningen

Al onze ontwerpers werken via uw CAD-tekeningen. Dit zorgt voor heldere afstemming van locaties en leidingwerk.

Gedetailleerde kabel schema’s

Voor de elektrotechnische installateur leveren we kleur gecodeerde, makkelijk te begrijpen kabel schema’s aan. Hierop staat van waaruit iedere kabel waar naar toe loopt, met een specifiek nummer/kleur.

Begeleiding gedurende uitvoering

Zowel de elektrotechnische installateur als de aannemer en verwarming-/koeling installateur worden gedurende het hele proces begeleid daar waar nodig.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?