Domotica Villa Logosberg - Laren

High-end huisautomatisering op z’n best. In dit luxe familiehuis hebben we een domoticatotaalsysteem gerealiseerd waarbinnen audio, video, klimaat, verlichting en beveiliging optimaal geïntegreerd zijn. We kozen, naar wens van de klant, voor een toekomstproof systeem dat ook nog eens supereenvoudig te bedienen is. Hiervoor maken we gebruik van het Lutron bedieningssysteem. Het volledig akoestisch en integraal ontworpen Home Theatre is absoluut de blikvanger van het huis. Het geluidssysteem is ingericht met Wisdom audio. Beeld wordt getoond met een 3D Digital Projection projector met volledig masking scherm. De Opera Domotica won hiermee de CEDIA Award voor Best Home Cinema.

Winst 2 CEDIA Awards 2013

In 2013 ontving De Opera Domotica voor dit project, destijds Cinema Tuschinksi genoemd, een CEDIA award in de categorie ‘Best Home Cinema’ met een waarde van EUR 120.000 en hoger. Binnen de Domotica branche wordt een CEDIA award gezien als het hoogst haalbare, te vergelijken met een Oscar.

Het bleef echter niet bij de prijs voor best home cinema. De Opera Domotica won met zijn ‘ongekend onderscheidende project’ Dream Home de CEDIA Award ‘Best Integrated Home 2013 in de categorie EUR 280.000 en hoger.

De-Opera-Domotica-Website-awards-2013
  • De Opera installaties:
    Audio-video, private cinema, zwembad, jacuzzi, stoomdouche-sauna, security system-camera’s, klimaat, verlichtingscontrole, IT-netwerk, discotheek
  • De Opera maatwerk:
    High-end cinema with masking projectiescherm, volledig glasvezel bekabeling, high-end audio discotheek en luisterruimte. CEDIA awards Best home cinema & Best integrated home 2013