Algemeen

Oppervlak: 1000m2

Crestron, Lutron, Control 4 multiroom audio-video systeem waarin audio-video, klimaat, beveiliging, verlichting, intercom naadloos geïntegreerd is.

Resultaat

Een complete presentatie van alle denkbare mogelijkheden die hedendaagse domotica/home automation te bieden heeft. Voor de bediening een complete lijn aan touchscreens van klein en compact tot groot en allesomvattend werkend te ervaren in een ‘live’ omgeving met geluid, beeld, geur en kleurbeleving.

Vergader ruimte

In de vergaderruimte is een compleet Crestron en Control4 systeem geïnstalleerd bestaande uit centrale processor en diverse touchscreens en iPad’s.

In deze ruimte kunnen inbouwluidsprekers beluisterd worden van ‘ normaal’ tot ‘ zeer hoogwaardig’ en ‘ luidsprekers achter stucwerk’.

De leefomgeving als showroom

De showroom is uitgewerkt als een representatie van een reële leefomgeving. De eerste ‘woonruimte’ is voorzien van een 5.1-opstelling bestuurd door Control 4. Beeldweergave wordt verzorgd door een Samsung 4k display. Weergave van 4k-content, Kaleidescape, Apple tv, fotos en internet op te roepen met een handzame remote en 7” touchscreen.

De tweede ‘woonruimte’ betreft de lounge area met grootbeeld projectie (300cm breed) en een zeer hoogwaardig 5.1-systeem. Frontluidsprekers van MOREL met centerspeaker en achterluidsprekers geven de juiste klank in deze grote ruimte. Vergelijkbaar met een bar/lounge is te ervaren wat beeld & geluid hier voor u kunnen betekenen.

‘Dedicated Home Cinema’

In de Home cinema ruimte kunt u ervaren wat de Opera domotica bedoelt met ‘beleving’ en ‘kippenvelgevoel’.

In de ruimte is een 4k-Dolby Atmos/DTS:X home cinema opgesteld, volledig akoestisch gecorrigeerd, op basis van zowel opbouw als inbouwluidsprekers. Geluidsweergave via MOREL luidsprekers en Wisdom audio subwoofers. Beeldweergave via een EPSON 4k-projector en Screen research projectiescherm.

Vanuit de in huis zijnde akoestische expertise is deze ruimte geoptimaliseerd.

CEDIA-awards-2015-pages_DeOperaDomotica-2

CEDIA-awards-2015-pages_DeOperaDomotica-3

Toegepaste merken

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?