Team

Het team van De Opera Domotica bestaat uit kundige en ervaren projectleiders, domoticaspecialisten en -programmeurs. Het team bestaat uitsluitend uit gekwalificeerde en gecertificeerde programmeurs, waaronder teamleden met de titel “Creston Master Installer”. Deze zijn er wereldwijd slechts enkelen en zegt dan ook alles over de standaard die De Opera Domotica heeft.

Jacco Troost is de oprichter en eigenaar van het bedrijf en ‘ademt’ kwaliteit:

“Alles begint met passie. Daar ben ik van overtuigd. Al tijdens mijn studie Elektrotechniek was ik gek van de nieuwste technieken op het gebied van beeld- en geluidsystemen. Dat is nooit meer over gegaan. Ik wil dat onze klanten ‘kippenvel’ krijgen van wat wij realiseren. En dat lukt eigenlijk altijd. Gewoonweg omdat we geen concessies doen als het gaat om bedieningsgemak of kwaliteit. Ben ik een perfectionist? Absoluut. Maar daar plukt u als klant de vruchten van.”

Werken bij De Opera Domotica

Vacature: Domotica programmeur

Deze vacature is inmiddels ingevuld

MBO BBL stage Electrotechniek/Installatietechniek

Wij zoeken:
Gedurende het jaar hebben wij verschillende stageplaatsen beschikbaar voor MBO studenten. Heb je interesse om bij ons team aan te sluiten en een toffe stageperiode tegemoet te gaan? Laat dan zeker een bericht achter en dan nemen we contact met je op.

Stuur je motivatie + CV naar info@deoperadomotica.nl of nog makkelijker, laat je gegevens achter via het contactformulier onderaan de pagina.

Solliciteren?

De Opera Domotica
Gemullehoekenweg 59
5062 CA Oisterwijk
Postbus 217
5060 AE Oisterwijk

info@deoperadomotica.nl
Tel: +31 (0)13-5299610


Benieuwd wat De Opera Domotica voor u kan betekenen?