Uzelf of uw televisie beveiligen?

Veilig en comfortabel wonen is mogelijk met een high-end domotica systeem. Veel van onze klanten die domotica laten installeren kiezen er ook voor om hun beveiligingssysteem hieraan te koppelen. Een logische keuze, want deze systemen kunnen naadloos worden geïntegreerd. In de voorbereiding van het systeem stellen wij onze klanten altijd de vraag:

“Wilt u uzelf of uw televisie beveiligen?”

Wat bewaakt u?

Deze simpele vraag bepaalt in grote mate het niveau van beveiliging en de inrichting van het systeem. We zien heel vaak dat alarmsystemen gericht zijn op het beveiligen van alle waardevolle spullen in een woning. Dat is handig voor de verzekering, want zo kunnen zij precies zien wat er verdwenen is en dat er daadwerkelijk een inbraak heeft plaatsgevonden. Zodra u de woning verlaat schakelt het alarmsysteem in en bij terugkomst schakelt deze weer uit, want u bent immers thuis.

Het merendeel van de alarmsystemen werkt op deze manier. Dit is echter niet wat veel van onze klanten willen. Een goede beveiliging in en rondom uw woning is continu actief en geeft u tijdig een waarschuwing van ongewenste bezoekers, óók als u thuis bent. Dit geeft u de tijd om maatregelen te nemen en/of samen met uw familie veilig naar de panic room te gaan. Vanuit daar kunt u met een aparte communicatielijn in contact blijven met de hulpdiensten.

State-of-the art domotica systemen

Doordat wij al ruim 20 jaar state-of-the art domotica systemen aanleggen, kennen wij alle mogelijkheden voor het goed beveiligen van een luxe woning. Denk bijvoorbeeld aan volgacties met de camera, deuren en ramen die worden gesloten, politie die wordt ingeschakeld en activatie van sprinklersystemen en geluidssignalen.

Digitaal inbreken

Waar in kantoorgebouwen de IT-beveiliging van het hoogste niveau is, zien we dat vaak thuis niet terug. Criminelen weten dit en maken hier steeds vaker misbruik van. Wanneer u als CEO of directielid thuis zit te werken, dan wilt u zeker zijn dat niemand bij uw bestanden kan. Binnen uw woning hoort gevoelige, zakelijke informatie even veilig te zijn als in uw kantoor. Wij zorgen graag voor een veilige digitale infrastructuur in uw woning om indringers buiten te houden. Met onze oplossing blijft ook het domotica systeem veilig en ontoegankelijk voor indringers.

Beveiliging & domotica gaan hand in hand

Zoals u merkt door het lezen van dit artikel kijken wij verder dan ‘alleen even de camera ophangen’. Onze high-end oplossingen zorgen voor een continu bewaking in en rondom uw woning, en dat 24/7. Wilt u vrijblijvend kennis met ons maken om uw woning na te lopen en veiliger te maken? Neem contact met ons op, wij komen graag bij u langs.