Voordelen

Innovatie en kwaliteit
U bent bij ons altijd verzekerd van het beste en het nieuwste in de markt. De Opera Domotica kiest alleen voor State of the Art domotica-oplossingen. Daarnaast hebben wij 3 fulltime programmeurs in dienst, waaronder Crestron Master programmeurs. Wereldwijd zijn er slechts 80 programmeurs met een dergelijke titel. U kunt dus rekenen op onze hoge mate van kwaliteit.

Zekerheid
De Opera Domotica heeft jarenlange ervaring met o.a. iPad softwaremodules en bediening van high security beveiliging. Door kennis en ervaring wijs geworden, weten wij hoe domoticasystemen het beste werken en hoe je ze optimaal integreert.

22 jaar ervaring
De Opera Domotica is in 1998 opgericht en heeft dan ook zeer ruimte ervaring met het installeren van domoticasystemen. Leg ons uw wensen voor en laat de ervaring zijn werk doen.

De meest eenvoudige bediening
Wij hebben verschillende softwaremodules ontwikkeld, die ervoor zorgen dat het bedienen van de systemen enorm makkelijk wordt. Een kind kan de was doen.

Expertise op elk vakgebied
Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan beeld en geluid. Het selecteren van luidsprekers, formaten beeldscherm en andere audiovisuele aspecten vraagt om hele specialistische kennis, want iedere ruimte is anders. 

Één aanspreekpunt
U heeft, tijdens het ontwerp- en bouwproces, één projectleider. Hij is uw aanspreekpunt voor alle technische installaties.

Samen sterk
In samenwerking met vooraanstaande beveiligingsbedrijven dragen we zorg voor de beveiliging. Indien nodig/gewenst schakelen we ook een high security adviseur in.

24/7 servicedienst
Onze servicedienst draagt zorg voor het oplossen van alle mogelijke storingen aan uw complete technische installatie. Deze is vanzelfsprekend 24 uur per dag – ook in het weekend – bereikbaar.

Benieuwd wat De Opera Domotica voor u kan betekenen?